سلام بچه ها
چون نمی دونستم موضوع خودم رو تحت چه عنوانی مطرح کنم برایتان ارسال می کنم خودتان در یک عنوان به اشتراک بگذارید.
من یک مودم لینک سیس x2000 از آلمان گرفتم.
با مشخصات زیر:
همونجور که در شکل
وایرلس اون هم با 2 آنتن داخلی که داره خیلی خوبه.
حالا من یک مشکل دارم. اون اینه که این مودم برای User آلمان هستش.
پورت DSL اون هم کابل شبکه با سوکت Rj-45 می خوره و هم کابل تلفن معمولی با سوکت Rj-11 ولی چون در کشور ما کابل تلفن معمولی استفاده میشه هر چی امتحان کردم Adsl وصل نمیشه.( اصلا چراغ اینترنت مودم روشن نمیشه). در کارتن او یک کابل شبکه برای اتصال به DSL و پریز تلفن هست. و کابل تلفن معمولی دیگه نیست.
این مودم اصطلاحا از نوع مودم های ISDN با Annex B هستش. چون سیستم خطوط تلفن آلمان ISDN هست و همانطور که می دونید سیستم تلفن ما آنالوگ یا PSTN.
فرقش هم تا جایی که من می دونم در فرکانس خط هستش در اینجا فرکانس حدود KHz 2.4 و در ISDN حدود 80 KHz به بالا.
به نظر شما چطوری می تونم خط تلفن رو به مودم وصل کنم که مودم باهاش کار کنه؟
البته من تو اینترنت سرچ کردم به این نتیجه رسیدم که دو راه داره یا باید یک رابط باشه که آنالوگ رو به دیجیتال و بالعکس تبدیل کنه ( شاید یک نوع اسپلیتر) مثل این لینک:
یا
یا
یا فریمور اونو عوض کنم. فریمور اون هم از نوع Annex B هست. و میگن فریمور مودم هایی که تو ایران هست از نوع Annex A هست.
ضمنا روتر، شبکه، وایرلس و تمام مشخصاتش هم خوب و عالی کار می کنه.
البته من سعی کردم که frimware اونو به Annex A تغییر بدم در قسمت Update خود نرم افزار ولی قبول نکرد. نمی دونم باید نسخه هک شده رو پیدا کنم که هر چی چرخیدم در مورد این مودم نیست.
من خودم رشته تحصیلیم کامپیوتر هست. فکر می کنم شما بتونید کمکم کنید.
با تشکر - کمالی
kamali622 @ yahoo.com