دروود . خیلی از نقشه هایی که شاید دیدید در واقع عملی هستند ولی کلا تنظیم فرستندههای با توان بالا و چند طبقه کار مشکلیه تاثیر طبقات مختلف بر روی هم و تنظیم نبودن درست فیلترها و مچینگها و درست نبودن طول و نحوه نصب آنتنها معمولا باعث میشه که یه فرستنده چند کیلومتری حتی چند صد متر هم جواب نده . خصوصا در فرکانسهای بالا ساخت چنین توانی مشکل به نظر میرسه . برخی دستگاههای مورد نیاز برای راه اندازی هم معمولا گران و پیچیده هستند . راه حلهایی که به نظر من میرسه : - تحلیل درست طبقات یک فرستنده و داشت مهارت و دانش و تجهیزات لازم برای تنظیم .
- استفاده از مدارات ساخته شده برای بخش RF (مثلا استفاده از گوشیهای تلفن بیسیم توان زیاد مثل senavo) .
- استفاده از برخی چیپهای آماده که به نام PA ها شناخته میشن ( به عنوان مثال شرکت nordik تولید کننده چیپهای wireless جالبیست ) .
من در دوران راهنمایی-دبیرستان روی فرستنده های با توان حدود 7 وات کار کردم و تجهیزاتی هم برای تنظیم و نصب و ساخت اونها ساختم (SWR , گرید دیپر , واتمتر و ...) . ممکنه بتونم در تنظیم و طراحی بخشهای مختلف یک فرستنده به شما کمک کنم ( موردی و به صورت واضح مطرح کنید ) . در مورد ساخت دستگاهی که بتونه از روی سیگنال ارسالی PT2262 یا هم خانواده های دیگش بفهمه که از چه کدینگی استفاده میکنه بله این کار قابل انجام هست و 90 درصد برنامش هم همون برنام های هستش که توی سایت به عنوان شبیه سازی PT2272 با AVR قرار داره . _______________________________________________________________________ پروژه های حرفه ای الکترونیک و کامپیوتر در www.khazama.com
مجموعه متن باز نامهای اصیل ایرانی
وبلاگ نوشته های شخصی من
|