درود . چی بگم والا ! هر چیزی یه وقتی میبره بسته به اینکه از چه روشی استفاده بشه چقد تجربه قبلی باشه و اینکه چقد علاقمند باشی که روی طرح وقت بزاری . من کلا با bascom کار نکردم و شخصا دوست دارم بیشتر خودم بنویسم اگه هم از چیزی استفاده کنم باید بدونم چور کار میکنه و بهش مسلط بشم وگر نه اصلا حس خوبی ندارم اینکه همه چیز آماده باشه به نظر من اصلا خوب نیست و کسی هم که از چیزهای آماده همش استفاده میکنه هیچ وقت نمیتونه چیز جدیدی ایجاد کنه و خلاق باشه همیشه باید دنبال ورژن جدید یه برنامه باشه که شاید یه ماژول جدیدی بهش اضافه شده باشه تا کپی بزنه . برای طراحی نیازه که شما دید کامل و وسیعی نسبت به پروتکلها و سیستمهای مختلف داشته باشید تا بتونید تولید کنید و ایده بدید نه اینکه باز کنترل دما یا دود یا ... سر هم کنید کیبورد و ال سی دی بسازید و ... به نظر من حتی برای شروع هم خوب نیست خیلی چون آدمو از همون اول تنبل بار میاره به نظر من شروع کار باید پایه ای تر باشه . استفاده از ماژولهای آماده به نظر من فقط ذره ای از مونتاژکاری بالاتره یا اصلا خوده خودشه ! _______________________________________________________________________ پروژه های حرفه ای الکترونیک و کامپیوتر در www.khazama.com
مجموعه متن باز نامهای اصیل ایرانی
وبلاگ نوشته های شخصی من
|