درود .
برای شماتیک و سیم بندی به پروژه اسکپ مراجعه کنید .
راه اندازی نرم افزار با استفاده از این کد که فرستادم خیلی سادس مراحل کار به این شکل هستش .
۱- تنظیمات پایه ها مثل زیر (پیش فرض برنامه)
#define LCD PORTA #define CS1 PORTC.7 #define CS2 PORTC.6 #define RS PORTC.3 #define E PORTC.4 #define Reset PORTC.5
2- پورتهای مورد استفاده بایستی در وضعیت خروجی تنظیم بشن مثلا برای حالت بالا میشه :
// Port A initialization // Func7=Out Func6=Out Func5=Out Func4=Out Func3=Out Func2=Out Func1=Out Func0=Out // State7=0 State6=0 State5=0 State4=0 State3=0 State2=0 State1=0 State0=0 PORTA=0x00; DDRA=0xFF;
// Port C initialization // Func7=Out Func6=Out Func5=Out Func4=Out Func3=Out Func2=Out Func1=Out Func0=Out // State7=0 State6=0 State5=0 State4=0 State3=0 State2=0 State1=0 State0=0 PORTC=0x00; DDRC=0xFF;
3-حالا توی اول برنامتون (بعد ازمقدار دهیهای اولیه که معمولا خود CodeVisionAVR انجام میده ) تابع GLCD_init رو فراخوانی کنید .
حالا کار تمومه میتونید مثلا با تابع Line یه خط رسم کنید یا با تابع point یه نقطه بزارید .
line(0,0,50,50); // startx , starty , endx , endy
من فرض کردم که شما اصول اولیه برنامه نویسی C رو میدونید و رعایت خواهید کرد مثل تعریف توابع قبل از استفاده .
_______________________________________________________________________ پروژه های حرفه ای الکترونیک و کامپیوتر در www.khazama.com
مجموعه متن باز نامهای اصیل ایرانی
وبلاگ نوشته های شخصی من
|