کاربر aminli تعداد پستها : 9
|
ساخت اسیلوسکوپ
سلام آقای بهزاد.
من این پروژه اسکوپ را ساختم بهمراه بورد آقای حدادی که قرار دادید. البته ایرادهای کوچولو هم تو طرح بورد بود.
حالا که مدار را روشن میکنم صفحه ال سی دی روشن میشه ولی هیچی نشون نمیده ، مدار را از روی شماتیک چند بار چک کردم. و ولتاژ ها را اندازه گرفتم . حتی ولتاژ -8 ولت که توسط 555 تولید میشه را درست نشون میده.
پایه رایت ال سی دی همیشه صفر هست.
مصرف توان مدار بدون ال سی دی حدود 40 میلی آمپر در 12 ولت هست. ولی وقتی که ال سی دی را به مدار وصل میکنم مصرف مدار حدود 370 میلی آمپر هست که باعث گرم شدن 7805 میشه.
در حالی که در کاتالوگ ال سی دی مصرف اون را ماکزیمم 3 میلی آمپر زده. ال سی دی مدلش 12864A-2 هست.
تو نقشه شماتیک شما پورت c.2 را به backlight+ مشخص کردید که من آنرا مستقیم به +5 ولت وصل کردم.
مدار را با یک ال سی دی دیگر هم چک کردم باز همان مصرف 370 میلی آمپر را نشون میده.
آقای بهزاد حدود یک هفته هست که دارم روی چک کردن مدار کار میکنم .
نمیدونم که وقتی روی صفحه چیزی را نشون نمیده چه چیزی را باید چک کنم ؛ از کجا بفهمم که خود میکرو درست کار میکنه
میکرو را چند بار پروگرام کردم و وریفای کردم ؛ فیوز بیت را low fuse= 0xff و high fuse=0x99 را تنظیم کردم و با برنامه extreme burner رایت کردم و چک کردم
لطفا کمک کنید.
دیگه راهی به نظرم نمیرسه . آخرین راه اینه که خودم برنامه میکرو را بنویسم و چکش کنم.
با تشکر فراوان
محمد امین زاهدی
|