درود . - محدوده ولتاژ با تغییر ولوم تغییر میکنه بین حدود صفر تا ۱۲ ولت . میشه یه ولتمتر زد ولی عقربه ای بهتره چون دیجیتال شماره ها همش عوض میشه و نمیشه درست فهمید سیگنال داره کم میشه یا زیاد . - اون پتانسیومتر برای اینه که بعد از ساخت همه چیز و کارکرد درست مدار اونو طوری تنظیم کنید که محدوده تغییر ولوم باز تر بشه چون وقتی بستس با کمی تغییر ولوم عقربه بین صفر تا آخر تغییر میکنه و تنظیم ولوم سخت میشه البته من خودمم اونو نزاشتم . - زیاد شدن عقربه یعنی سیگنال ورودی قوی شده و کم شدن به معنی ضعیف شدن سیگناله . - از هر مدل دیودی که بتونه توی این رنج فرکانسی کار کنه میشه استفاده کرد شماره این دیودها 1ss295 هستش ولی هیچ مهم نیست که چی باشه فقط تو این فرکانس کار کنه . حتی بیس امیتر دو تا 2sc3355 دیگه رو هم به راحتی میشه به عنوان دیود استفاده کرد . - باید آی سی های دیگه ای هم باشه ولی این مدل که من دیدم خیلی مناسب بود . البته همین مدار هم(استفاده از ترانزیستور) به خوبی کار میکنه و کاملا قابل استفاده هست . - روی اندازه گیری کیفیت کار نکردم ولی عملا همین مقدار کاملا کافیه . - سیم پیچها زیاد مهم نیست در واقع سیم پیچهای استفاده شده در مدار RFC هستند که فقط سیگنال RF رو از ولتاژ DC خط جدا میکنه ولی تو ساختش دقت کنید تا حداقل تضعیف رو داشته باشید خصوصا بعد از اینکه روی مدار نصب شدند کمی بکشید سیم پیچ رو تا بین دورهای سیم پیچ کمی فاصله باشه در حدی که فقط چسبیده به هم نباشند.
_______________________________________________________________________ پروژه های حرفه ای الکترونیک و کامپیوتر در www.khazama.com
مجموعه متن باز نامهای اصیل ایرانی
وبلاگ نوشته های شخصی من
|