درود و خوش آمد به شما همون مدار مطمئن هستم که برای سیستمهای FSK جواب میده البته FSK هم خودش مدلهای مختلفی داره و این سیستم یکی از نمونه های سادش رو پشتیبانی میکنه. برای شروع مطمئن بشید که کالر آی دی منطقه مخابراتی شما DTMF نیست.برای اینکار یه کالر آی دی بازاری رو به خط تلفن وصل کنید و به خط تلفن مثلا با یک موبایل زنگ بزنید اگه ساعت کالر ای دی آپدیت شد یعنی FSK هست و اگه فقط شماره رو نشون داد و تاریخ و زمان فرقی نکرد یعنی DTMF . کاراکتر U که همون 55 هگز هست در ابتدای پکت ارسالی به تعداد زیاد (حدود 30) ارسال میشه و وظیفش سنکرون سازی و یا نشون دادن ابتدای پکت هست.در واقع بعد از این تعداد زیاد U بایتهای اصلی ارسال میشن.
اما اگه سیستم FSK بود و سیستم جواب نداد احتمال زیاد پروتکل منطقه شما نمونه ای نیست که این برنامه ساپورت میکنه.به راحتی میتونید توی برنامه تغییراتی بدید که مثلا تمام بایتهای بعد از U رو نشون بده و بعد بشینید برنامه رو بر حسب اونها تغییر بدید. البته مستندات ETSI هم هستند که پروتکلها رو تعریف کردند ولی شما برای شروع همین روشی که گفتم رو امتحان کنید. شیفت رجیستر هم قابل حذف هست ولی اونرو هم برای شروع استفاده کنید تا برنامه نویسی کمتری بخواهید. _______________________________________________________________________ پروژه های حرفه ای الکترونیک و کامپیوتر در www.khazama.com
مجموعه متن باز نامهای اصیل ایرانی
وبلاگ نوشته های شخصی من
|