برای مشاهده روند ساخت پروژه ها و محصولات به کانال تلگرام ما بپیوندید           
  خانه محصولات دانلود پروژه ها بحث و گفتگو وبلاگ آموزشها و مقالات تماس با ما  

  فروم khazama.com --> الکترونیک دیجیتال --> اسکوپ جیبی

  چهارشنبه 27 بهمن 95 , 9:04 AM


کاربر
aminli
تعداد پستها : 6
ساخت اسیلوسکوپ

سلام آقای بهزاد.
من این پروژه اسکوپ را ساختم بهمراه بورد آقای حدادی که قرار دادید. البته ایرادهای کوچولو هم تو طرح بورد بود.
حالا که مدار را روشن میکنم صفحه ال سی دی روشن میشه ولی هیچی نشون نمیده ، مدار را از روی شماتیک چند بار چک کردم. و ولتاژ ها را اندازه گرفتم . حتی ولتاژ -8 ولت که توسط 555 تولید میشه را درست نشون میده.
پایه رایت ال سی دی همیشه صفر هست.
مصرف توان مدار بدون ال سی دی حدود 40 میلی آمپر در 12 ولت هست. ولی وقتی که ال سی دی را به مدار وصل میکنم مصرف مدار حدود 370 میلی آمپر هست که باعث گرم شدن 7805 میشه.
در حالی که در کاتالوگ ال سی دی مصرف اون را ماکزیمم 3 میلی آمپر زده. ال سی دی مدلش 12864A-2 هست.
تو نقشه شماتیک شما پورت c.2 را به backlight+ مشخص کردید که من آنرا مستقیم به +5 ولت وصل کردم.

مدار را با یک ال سی دی دیگر هم چک کردم باز همان مصرف  370 میلی آمپر را نشون میده.
آقای بهزاد حدود یک هفته هست که دارم روی چک کردن مدار کار میکنم .
نمیدونم که وقتی روی صفحه چیزی را نشون نمیده چه چیزی را باید چک کنم ؛ از کجا بفهمم که خود میکرو درست کار میکنه
میکرو را چند بار پروگرام کردم و وریفای کردم ؛ فیوز بیت را low fuse= 0xff و high fuse=0x99 را تنظیم کردم و با برنامه extreme burner رایت کردم  و چک کردم
لطفا کمک کنید.
دیگه راهی به نظرم نمیرسه . آخرین راه اینه که خودم برنامه میکرو را بنویسم و چکش کنم.
با تشکر فراوان
محمد امین زاهدی



  پنج‌شنبه 28 بهمن 95 , 11:50 AM


کاربر
aminli
تعداد پستها : 6
تست روی برد بورد

امروز روی برد بورد تست میکنم؛ یعنی یک lcd  به همرا میکرو کنترلر تنها را چک میکنم و نتیجه را برایت میگویم.

  پنج‌شنبه 28 بهمن 95 , 3:59 PM


کاربر
aminli
تعداد پستها : 6
راه افتاد !!!

روی برد بورد که سوار کردم بازم کار نکرد ، مصرف توان lcd را به تنهایی که گرفتم حدود 270 میلی آمپر نشون میده.
رفتم سراغ فیوز بیت و فیوز بیت jtag را غیر فعال کردم . دیدم که صفحه اومد !!!! بخاطر اینکه باید pc2 تا pc5 را استفاده میکنه باید jtagen  غیر فعال بشه.
پس low fuse  0xff و high fuse  0xD9  میشه.
میکرو و ال سی دی را روی برد اصلی نصب کردم در اونجا هم نشون داد !!!   بلاخره راه افتاد.
کمی مشکلات کوچیک هست که دارم رفع میکنم.


  يكشنبه 1 اسفند 95 , 10:46 AM


کاربر
aminli
تعداد پستها : 6
مشکلات

صفحه کلید ها کار نمیکرد که دیدم اصلا خود کلید عمل نمیکنه. بلاخره یک کلید جداگانه ساختم و با یک کابل 6 رشته ای وصلش کردم و درست کار کرد.
الان دو مشکل را مشاهده میکنم:
1- سیگنال که نشون میده بصورت نیمه پایین سیگنال هست و اونم از بالای صفحه به پایین. مثل این میمونه که باید یک صفحه دیگه بالای صفحه فعلی قرار بدی که بتونی سیگنال را کامل ببینی.
2- هرچی سیگنال ورودی بهش میدم هیچ تاثیری تو نمایش سیگنال نداره ؛ یعنی با 555 سیگنال مربعی بهش دادم اصلا تاثیری نداره ؛ یعنی فکر میکنم یک نویز هست که روی صفحه نشون میده احتمال یا ca3141 و یا 4051 خرابه.
بجای ca3141 چه چیزه دیگه ای میشه گذاشت؟

  صفحه : 1  [2]    
 
 


Designer And Programmer : Behzad khazama
Coded With ASP.NET
تمامي حقوق مادي و معنوي مطالب متعلق به اين سايت ميباشد .
هر گونه استفاده از مطالب اين سايت تنها با ذکر منبع بلامانع ميباشد
.
www.khazama.com
Tel : 051-44641597 - 09363677001 - 09155714862
Support SMS Center: 09363677100